Ramen en deuren laten plaatsen

De ramen en deuren bepalen de "look" van uw woning. Ze zullen voor een groot deel bepalen welke uitstraling uw huis of appartement zal hebben. Bovendien dragen de ramen en deuren voor een groot deel bij tot de issolatie van uw woning. Met de hoge brandstofprijzen wordt dit een factor waar zeker rekening mee valt te houden.

Wenst u kruishouten tussen de beglazing, een houtstructuur, een valraam, draai-kip of gewoon een opendraaiend raam? Wij geven u graag ons deskundig advies.

Ramen en deuren van hoge kwaliteit

De ramen en deuren van Mj verandabouw hebben hun degelijkheid al jarenlang bewezen. Hout, aluminium of PVC, ieder materiaal heeft zijn voordelen. Wij overlopen graag met u welk materiaal voor uw behoeften de beste oplossing biedt.

Oude ramen en deuren laten vervangen

Geef uw oude woning een facelift. U zal versteld staan van de waaier van RAL-kleuren, stijlen en isolatiemogelijkheden. Omdat MJ Verandabouw een geregistreerde bouwfirma is kunnen wij u bovendien de nodige papieren bezorgen zodat u nog steeds subsidies kan ontvangen voor het vervangen van uw ramen en deuren.

Ramen en deuren aan scherpe prijzen

Bij MJ verandabouw zal u merken dat de combinatie van topkwaliteit, service en een scherpe prijs perfect mogelijk is. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor het opmeten van uw ramen en deuren.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte

(*) Verplichte velden